mandag 7. mars 2011

Laksetartar


Av og til må det gå raskt å skrive et blogginnlegg fordi det er sent på kvelden eller jeg har dårlig tid. Da er laksetartar et godt alternativ. Av og til må det også gå raskt å lage en liten forrett, en apéritif - fordi man trenger noe på kort tid, som heller ikke er vanskelig å lage. Laksetar oppfyller også disse kriteriet.


Dette trenger du
Salmalaks
Vårløk
Gressløk
Salt og pepper
Saft av sitron
Eventuelt litt fersk chili, fersk chili eller andre ting man har tilgjengelig
Melbatoast

Slik gjør du
Hakk laks, vårløk, gressløk og bland. Smak til med litt salt og pepper og hell over saft av sitron. Dette må gjøres rett før servering, da fisken endrer farge og konsistens av å komme i kontakt med syren i sitronen. Legg blandingen på melbatoast og servér.

1 kommentar:

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.