onsdag 4. august 2010

Mango og melon

Mango og melon er en frisk kombinasjon, synes jeg. I min iver etter å faktisk tømme hytta for mat, laget jeg idag en lettvint fruktdessert av nettopp mango og melon. Tynne skiver av mango og litt store biter av melon toppet med hakkede pistasjenøtter, mandler, havregryn og litt honning ristet i panne.



Dette trenger du
Mango
Melon
Mandler
Pistasjenøtter
Havregryn
Honning
Sitronmelisse


Slik gjør du
Nøttene ble hakket og ristet lett i stekepanne. Deretter tilsatte jeg både havregryn og litt honning og lot det hele syde sammen. Serveres på frukten med litt finhakket sitronmelisse på toppen.

Restene av nøtteblandingen skal jeg servere sammen med jordbærene mine foreldre hadde med til meg idag. Med litt tyrkisk yoghurt ville det også blitt en knasende og god frokost.

1 kommentar:

  1. Så utrolig mange bra oppskrifter du legger ut! Inspirerende blogg!!!Spiser i skrivende stund-mango:)

    SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.