søndag 6. mars 2016

Ukens utvalgte

Ny uke står snart for døren, og her snør det i bøtter og spann. Det er lite som minner om vår, selvom jeg er rimelig klar for bar asfalt, blomster i utepottene og hagearbeid. Her er uansett litt forskjellig, enten du vil ha suppe, fisk, brød eller kake. Eller en deilig enkel salat til middag eller lunsj. 


Prøvebake til påskeferien? Kanskje du skal lage noe som monner litt, da er en langpannekake genialt. Her finner du stor sjokoladelangpannekake

Salat kan lages til både lunsj og middag. Her finner du en supergod salat med avokado og kylling, typisk lunsjrett for meg på gjemmekontoret mitt. Ringblomstene er kanskje litt vanskelig å få tak i nå, ellers skulle det være grei skuring. Om du vil ha brød til, passer det fint med eltefritt yoghurtbrød.  


Vil du teste lammelåret før påske? Her har du tips til hvordan lage lammelår som kan brukes som base til mange ulike retter - til kebab, sammen med rotgrønnsaker og poteter, i lefse, i pastasaus, m.m. Langtidsstekt lammelår av villsau. Om du har lyst på enkel og smakfull asiatisk mat med fiks, så er dette et godt alternativ; Thaisuppe med torsk og laks.


Håper det smaker, og ha en strålende fin uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.