Jeg tror dette må være favorittjulekaken nummer én for guttene mine. De forsvinner iallefall rimelig raskt hver gang jeg har laget dem. Heldigvis er det fort gjort å lage en ny porsjon, dette er virkelig lettvinte kaker.
Dette trenger du
100 gram delfiafett
200 gram kokesjokolade, jeg brukte en lys og en mørk
50 gram melis
1 espressoshot eller tilsvarende mengde sterk kaffe
100 gram puffet ris
Slik gjør du
Smelt delfiafett og sjokolade på svak varme i en gryte. Rør inn melis og espresso. Ha puffet ris i en bolle og hell over sjokoladeblandingen. Bland godt sammen. Sett topper av ris- og sjokoladeblanding på et brett med bakepapir, eller bruk muffinsformer. La de stivne i kjøleskap. Oppbevares kaldt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.