Lefse med godt fyll er stadig gjenganger her i huset. Ikke bare som en del av en smårettservering, men også som lunsj, i matpakken eller for å fylle ut middagen. Ellers egner slike lefser seg som minglemat, vi har servert det flere ganger som en slags forrett uten at man trenger servise.
Lefser
Røkelaks av god kvalitet
Snøfrisk
Dill
Sjalottløk
Slik gjør du
Smør lefsene med Snøfrisk. Det er ikke nødvendig å dekke hele lefsen eller tortillaen, det er tilstrekkelig å smøre bare en del. Legg over en stripe med røkelaks og en god porsjon dill. Sjalottløk i tynne skiver på toppen. Rull sammen og skjær eventuelt i skiver. Det gjør ingenting om disse lages på forhånd, da blir de bare enda bedre.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.