onsdag 23. september 2015

Ananassalsa med chili og koriander

Ananassalsa er godt tilbehør til texmexmat, enten det er taco, enchiladas eller chili con carne. Det går fint an å bruke mango istedet for ananas, eller rett og slett en blanding av ananas og mango. Ananassalsa er også godt tilbehør til salat, kylling eller fisk - gjerne sammen med guacamole


Dette trenger du
1/2 ananas
2 sjalottløk
1 chili
1 stor neve frisk koriander
Salt og pepper

Slik gjør du
Rens og skjær ananas i små biter og ha i en bolle. Tilsett finhakket sjalottløk, chili og koriander og bland godt. La det stå litt slik at smaken setter seg og smak til med pepper og salt rett før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.