søndag 17. juni 2012

Sommerdrink med eple og akevitt

Det er kanskje ikke den rette ukedagen for en alkoholisert sommerdrink, men jeg klarer ikke la være. Den ble servert sammen med en liten matjes-rett i går, og ifølge testdrikkere og -smakere var det en spennende kombinasjon som gjerne kan gjentas. Pass på å bruke en eplemost av god kvalitet - jeg brukte Ingrid Marie fra Ringi.

Ideen til oppskriften kommer fra et tv-program, jeg husker dessverre ikke hvilket.  Kanskje noen lesere kjenner den igjen?Dette trenger du
Farris eller selters
Eplemost
Akevitt
Isbiter
Epleskiver til pynt
Myntekvist til pyntSlik gjør du
Finn frem høye glass. Ha noen isbiter i glassene og hell over farris og eplemost, halvparten av hver. Hell over akevitt tilslutt og bland. Pynt med mynte og epleskiver.

3 kommentarer:

 1. Den er fra Jenter på hjul på tv 2:)

  SvarSlett
 2. Takk for info, Vibeke. :-)
  Tv'en bare surret i bakgrunnen da jeg snappet opp denne drinken, så det var derfor jeg ikke fikk med meg hvilket program det var. (Det var den kvelden jeg var på fiskebåten...)

  SvarSlett
 3. Hej og velkommen til Spotcap Global Loan Services, jeg hedder Claudia Klein, jeg er långiver og også lånekonsulent.

  Har du et stort behov for økonomisk forstærkning? har du brug for et lån til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte min virksomhed via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddel os på WhatsApp: +4915758108767 | og har et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer fremragende lånetjenester over hele verden.

  Vi tilbyder alle slags lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange flere), vi tilbyder både langvarige og kortvarige lån, og du kan også låne op til 15 millioner euro. Mit firma vil hjælpe dig med at nå en række mål med en bred vifte af låneprodukter.

  Vi ved, at det altid har været et enormt problem at få et legitimt lån For enkeltpersoner, der har økonomiske problemer og har behov for en løsning på det, finder mange mennesker det så svært at få egenkapitallån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner på grund af stor rente sats, utilstrækkelig sikkerhed, forholdet mellem gæld og indkomst, lav kreditværdi eller andre årsager

  Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når som helst og hvor du end har brug for det

  Vi leverer 24 timers lån i verdensklasse. For forespørgsler / spørgsmål? - Send en e-mail til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddel os på WhatsApp: +4915758108767 | & Modtag et svar på et øjeblik.

  Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du er lav på kontanter, bare skriv til os, så får du et lån.

  Din økonomiske frihed er i dine hænder!

  SvarSlett

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.