Tidligere i uka var det tid for kurs med litt forskjellige småretter på menyen. Det ble holdt hjemme hos en av deltakerne, og det var gøy å erfare at også dette fungerte bra.
Planen er, som på brødbakekurset, at det skal være en fin kombinasjon av at deltakerne lager mat selv, at jeg viser enkelte ting, de skal spise og kose seg - rett og slett ha en fin kveld. Maten ble kjempegod, og kjøttbollene - som jeg også hadde prøvelaget noen dager i forveien - gikk mine en høy gang. Morsomt.
Her står basilikum klart til pestostasjonen. |
De seks deltakerne ble delt inn i tre stasjoner. På den ene stasjonen ble det laget kjøttboller, på den andre fikk de i oppgave å lage småpaier med spinat- og fetaostfyll, og på den siste stasjonen stod det ingredienser klart til hjemmelaget majones, basilikumpesto og tomatpesto. De som ble først ferdige begynte å lage bakte paprika.
Snart er aiolien klar. |
Jeg viste hvordan man laget minipavlova og fikk disse i ovnen med en gang. Dessuten hadde jeg en eltefri deig klar, slik at det ble ciabatta til måltidet.
Her står minipavlovaene til avkjøling og kokkene kokkelerer og prater. |
Ser kjempehyggelig ut!
SvarSlettPå dette kurset hadde jeg virkelig kunne tenkt meg å deltatt. Er det noen mulighet for at det blir avholdt kurs i Trondheim?
SvarSlett