lørdag 15. mai 2010

Bakte paprika

Vi hadde bakte paprika til forrett i dag, siden vi hadde hyggelig besøk av hyttenaboene våre til middag. Du trenger et par paprika, de lange og søte man får i butikken nå, chèvre, litt hvitløk og en liten håndfull pinjekjerner. Kan pimpes opp betraktelig, men av og til er det enkle greit nok.
Dette trenger du
Lange paprika
Chèvre
Sorte oliven
Pinjekjerner
Bladpersille
Hvitløk

Slik gjør du
Del paprikaene i to og legg i ildfast form smurt med litt olje. Legg på skiver av chèvre, noen oliven, pinjekjerner, hakket bladpersille og finrevet hvitløk. Stekes i ovn på 200 grader til de ser ferdige ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.