fredag 4. november 2016

Snøfriskkylling med pasta

                                                                                                    /sponset innlegg/

Denne retten ble til en travel ettermiddag hvor jeg hadde lyst på noe godt, men likevel måtte lage middag på kortest mulig tid, innimellom hest, trening og lekser. 

Pastaen kan enten serveres for seg, eller man kan blande alt sammen rett før servering.


Dette trenger du
4 kyllingfileter
1 rød løk
2-3 fedd hvitløk
1 lang rød paprika
1 liten brokkoli
4-5 soltørkede tomater
Olje til steking
Salt og nykvernet pepper
2 bokser Snøfrisk med timian og rødløk
Litt vann

Tagliatelle
Hakket persille til servering
Pinjekjerner til servering

Slik gjør du
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Skjær kyllingfiletene i middels store biter og stek i litt olje i en stor panne. Legg over i en skål når de har fått fin farge - men de trenger ikke være gjennomstekt. Del løken i to, skjær i skiver og legg i stekepannen. Fres løk og hakket hvitløk, soltørkede tomater i strimler, samt paprika i strimler og brokkoli i små buketter. Ha i kremosten og litt vann og rør sammen. Tilsett eventuelt litt mer vann dersom sausen er for tykk. Rør inn kyllingbitene og varm skikkelig opp. Sørg også for at de etterhvert er gjennomstekte. Smak til med salt og pepper. 

Server enten med pasta ved siden av eller bland pastaen sammen med kyllinggryten. Om du trenger enda litt mer vann for å spe på sausen, kan du bruke kokevannet til pastaen. Server med noen tomater og et lite dryss hakket persille.

Dette innlegget er skrevet som ledd i et samarbeid med Snøfrisk.

7 kommentarer:

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.