søndag 3. januar 2016

Ukens utvalgte - kickstart!

Hey, det er januar! Selve nyttårsforsettmåneden! Enten du har nyttårsforsetter eller ikke, er det ofte sånn at man blir litt lei av alt matfokus før jul, iallefall kjenner jeg det sånn. Jeg får lyst på crispy, fargerike grønnsaker, lett og frisk mat, og ikke minst - jeg lengter litt ekstra til lysere tider, varmere dager og ... sommermat. Det er dessverre ennå noen måneder til sommeren, men vi kan iallefall sørge for å spise godt mens vi venter. 


Er du lei av den ordinære frokosten din? Gå til innkjøp av litt frosne bær, havregryn og yoghurt og lag denne - superlettvint kjøleskapsgrøt gir deg en god start på dagen.


Her er et lite utvalg av mine favorittsalater, med diverse fargerike og knasende sprø grønnsaker - perfekt som lunsj, middag eller kvelds. Bare tilsett nok proteiner, så får du et mettende, men lett måltid. 


Høstsalat med kantareller og bacon (bruk sjaminjong om du ikke får tak i kantareller...). Lunsjsalat med kylling, egg og avocado - super kombinasjon av proteiner og sunne fettsyrer. Vintersalat med røde linser (sponset innlegg).  Asiatisk hverdagssalat med karbonadedeig - favorittmiddag når jeg har venninner på middag...

Ha en strålende start på det nye året, uansett om du har nyttårsforsetter eller ikke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.