onsdag 6. januar 2016

Quesadilla med Snøfrisk

                                                                                                              /sponset innlegg/

Dette er en enkel siderett når du vil ha litt mer enn bare rundstykker, lefse eller brød til suppen eller salaten, eller bare litt snacks eller mellommat. Guttene mine (og kompisene deres) blir alltid superglade om jeg lager dette når de kommer sultne hjem fra skolen. Quesadilla stekes i panne, så strengt tatt er det ikke skikkelig quesadilla. Jeg synes imidlertid det er enklere og nesten bedre - iallefall ikke så grisete å spise - å lage det på denne måten. 

Dette trenger du
Tortillalefser
Snøfrisk med ramsløk og hvitløk
Revet ost

Slik gjør du
Smør et lag med Snøfrisk uotver tortillaen og strø over revet ost på halvdelen, gjerne en smaksrik utgave som Jarlsberg eller vellagret norvegia. Brett over, skjær i to og legg på et stekebrett. Stek i ovn på ca 200 grader noen minutter til de er blitt gyldne og osten er smeltet. Spises med en gang. 

Dette innlegget er skrevet som ledd i et oppdrag for Snøfrisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.