lørdag 8. august 2015

Milkshake med pistasjis

På hytta har vi ikke all verdens med hjelpemidler på kjøkkenet, men en blender har jeg tatt med hjemmefra. Guttene mine har funnet ut at den kan brukes til milkshake, og etter at vi var i USA tidligere i sommer, har de skjønt at dersom milkshaken skal bli skikkelig bra, så må det mye is til. Og da mener jeg MYE. 


Dette er ingen komplisert oppskrift, og resultatet vil nok avhenge av både smak og kvalitet på iskremen man velger, samt blandingsforholdet mellom is og melk. 


Dette trenger du
Iskrem, denne gangen ble det pistasjeis med sjokoladebiter
Melk

Slik gjør du
Bruk en blender. Den jeg har er ikke av veldig god kvalitet, og jeg er nødt til å ha i melken først for å få gang på knivene. Tilsett deretter masse is, og kjør massen til passende konsistens. Ha i mer melk om den bli for tykk. Pynt med litt is på toppen og server med fargerike sugerør. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.