onsdag 20. mai 2015

Hotel d'Angleterre og Amazing space

                                                                                                                  /sponset tur/

Hotel d'Angleterres historie strekker seg helt tilbake til 1700-tallet. Jean Marchal, tjener ved det danske hoff, og Maria Coppy, datteren til hoffets kjøkkensjef forelsket seg og sammen etablerte de en restaurant ved Kongens Nytorv. Dette var starten på en lang og spennende hotellhistorie. Hotellet er idag totalrenovert med fem stjerner, og befinner seg fremdeles i familiens eie. Samtlige rom, fellesområder, møte- og eventlokaler og restauranter fremstår som nye, men har beholdt sin ærverdige stil fra tidligere tider. I tillegg til diverse restauranter og barer tilknyttet hotellet, inneholder det et fantastisk spa tilgjengelig for alle hotellets gjester, Amazing Space. 


Kjøkkentjeneste var tidligere i år på tur til København med VisitDenmark sammen med en gjeng fine folk. Tine fra Tinemonsen.no, Marte fra CasaKaos, Astrid fra I just had to tell you so og Linda fra Hviit. Og selvfølgelig Julie fra VisitDenmark og Linda fra DFDS. Københavnbåten tok oss til Kongens by, og vi tilbragte fantastiske dager på ærverdige Hotel d'Angleterre.Amazing Space tilbyr luksuriøs spabehandling for både kropp og sjel. Grunnleggeren, den utrolig skjønne og behagelige Laura, har utviklet både behandlinger og produkter i tråd med sitt motto; " Den indre sundhed & ytre skønhed går hånd i hånd". Bokstavlig talt, for alle hennes produkter er økologiske, og enkelte av dem anbefales til bruk både innvendig og utvendig. Diverse oljer kan brukes både i mat og på huden. Vi fikk en fantastisk behandling, spesialtilpasset hver enkelt av oss. Dessuten fikk vi anledning til å benytte alle spaets fasciliteter, inkludert basseng, diverse badstuer og kroppsskrubb. Jeg tok meg tid til en liten treningsøkt i det lille, men likevel godt utstyrte treningsrommet før seansen på spaet. Skal man bo på hotel d'Angleterre, anbefales virkelig en halv dag i spaet på det varmeste. 


Om man unner seg et opphold på dette hotellet, må man også sette av både tid og plass i magen til den fantastiske frokosten. Jeg startet dagen med kaffe på rommet, en liten løpetur, og var deretter superklar for frokost. Begynner man bare tidlig nok, er det tid for alt man ønsker, inkludert tid til å gjøre ingenting på de fantastiske rommene. Og frokosten, den var virkelig i en klasse for seg. Hjemmelagde danske posteier, danske bakevarer, ovnsbakte tomater, røkt laks, frukt, bær og yoghurter i alle varianter, et eget lite bord med oster og marmelader tilpasset hver enkelt ost, danske rugbrød såvel som rundstykker og croissanter, te og kaffe i alle varianter og en egen meny med diverse varme eggeretter. En drøm av et måltid som står i stil med hotellet forøvrig. 


Denne reisen ble sponset av VisitDenmark med samarbeidspartnere, på tilsvarende tur andre pressefolk blir invitert med på. Det blir ikke lagt føringer på hva vi skal skrive om eller hvor mye vi skal dele på blogg eller Instagram. Jeg har delt opplevelsene som jeg tror leserne mine kan ha nytte av, og erfaringene er kun mine egne. Sjekk hashtaggen #mittkøbenhavn eller #bloggturvisitdenmark om du er nysgjerrig på hva som blir delt av de som er på slike turer på Instagram. Alle innlegg fra turen kommer du til ved å trykke HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.