torsdag 7. juli 2011

Hvor ble det av trollgarnfangsten?



Hvor ble det av fangsten fra trollgarnet?

Den havnet selvsagt på tallerkenen vår. Først ble fisken renset og filetene sirlig skåret ut av ivrige barnehender, dernest ble stykkene lagt i kaldt vann og satt i kjøleskapet. Slik oppbevares fiskefangsten her i huset dersom den ikke skal tilberedes umiddelbart.



Under tilberedningen ble de først dyppet i egg som var vispet lett sammen, og dernest rullet i en blanding av mel, griljermel, salt og pepper. Så ble filetene stekt i smør i pannen.

Fisken ble servert med coleslaw, saltkokte poteter og hjemmelaget aïoli, samt et par sitronbåter.

Det ble heller ikke galt med litt godt å drikke til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.