onsdag 13. januar 2016

Rødkål- og appelsinsalat

Har du rester av rødkål fra jula? Det har jeg! Og rødkål er et utrolig godt utgangspunkt dersom du ønsker deg en frisk januarsalat som tilbehør til middag. Om jeg får egg, litt kjøtt eller fisk til denne, så er jeg fornøyd, for å si det sånn. Da har jeg noe godt for både øyne og gane - trenger ikke mer da....



Dette trenger du
Rødkål
Appelsin
Gresskarkjerner
Rosiner
Sitronmelisse (kan droppes)

Slik gjør du
Finsnitt rødkålen og legg i en skål. Lag appelsinfileter. Dette gjøres enklest ved å skjære av topp og bunn på appelsinen, skjære av skallet og deretter skjære ut filetene med en liten kniv mens man lar appelsinen hvile i hånden. Legg rødkålen nederst i en bolle, appelsinfiletene på toppen og dryss et godt lag med gresskarkjerner og rosiner på toppen.  Sitronmelisse til pynt. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.