torsdag 3. desember 2015

Enkel omelett med spinat

Jeg er den første til å innrømme at omelett går igjen på menyen, både til frokost, lunsj og middag. Tross alt har jeg ikke alltid tid til å lage middager som krever masse tid på kjøkkenet, og da er omelett en super hurtigløsning. 

Oppskriften er til en sulten person, eller to litt mindre sultne.

Dette trenger du
3 egg
2 spiseskjeer cottage cheese
1 håndfull spinat
Stekesmør
Salt og pepper

Slik gjør du
Visp lett sammen egg og cottage cheese, og salte og pepre. Hell blandingen i en stekepanne med litt smør (om nødvendig) på middels varme. La blandingen stivne litt og pass på at den ikke brenner seg fast. Det vil si pannen må ikke være for varm. Etterhvert vil eggene stivne, men om det tar for lang tid, så går det an å fremskynde prosessen ved å lage små hull i omeletten, slik at eggebladningen siger ned i pannen. Legg på spinat når omeletten nesten er ferdig, brett i to og server på brødskive eller bare som den er - med litt salat ved siden av.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.