onsdag 12. august 2015

Yoghurt- og bananis - sukkerfri om du vil

Brune bananer på fruktfatet? Her er det et gjentagende fenomen. Person kjøper inn mange bananer, andre personer spiser opp og kan ikke få nok. Person kjøper inn enda flere bananer, andre personer spiser opp og kan ikke få nok. Gjenta. Og plutselig er den megapopulære frukten superkjedelig og blir liggende som om den var giftig. 


Da gjelder det å ha noen oppskrifter på lager. Det går selvsagt an å bruke bananene i frokostsmoothies eller lage bananbrød, eller du kan tilsette et par ingredienser, røre sammen og lage bananis. Yummi!

Dette trenger du
Bananer
Tyrkisk yoghurt, 1 spiseskje pr. banan
Sukrin gold etter smak
Kardemomme
Eventuelt ristede peanøtter til pynt

Slik gjør du
Mos banan og bland godt med yoghurt. Smak til med sukrin og kardemomme og legg blandingen i fryseren. Rør godt innimellom og server når den har fått iskonsistens. Pynt eventuelt med peanøtter for litt variasjon. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.