I sommer laget jeg porsdram smaksatt med selvplukket pors. (Med brennevin kjøpt på polet.) Den har stått i kjelleren i et halvt år, og for noen dager siden var det tid for første smaksprøve. Jeg har tidligere avslørt at jeg ikke er særlig sterk på brennevin, så jeg overlot smakingen til andre. Det ble rapportert om fjellfrisk og kraftig smak, litt eukalyptus og sitrus med god, frisk og naturlig fylde. Relativt smaksrik og naturlig parfymert. Drammen ble servert som følge til pinnekjøtt og mørkt øl, og den kraftige smaken kledte pinnekjøttet godt. Alt tyder på at blandingsforholdet som jeg har skrevet om tidligere fungerte fint.
Her er sangen som bør synges samtidig med inntak,
Denna saft, är den bästa saft systemet haft
denna saft, är den bästa saft dom haft
å den som inte har nån kraft
skall dricka utav denna saft
DENNA SAFT........
..........erbesteshafhtsomhaft!
HER kan dere lese om porsdramprosjektet del 1 og HER om del 2.
Skål!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.