Sider

torsdag 26. oktober 2017

Laksemiddag med Snøfrisklokk

                                                                                                                     /sponset innlegg/

Denne har jeg laget før, men nå har jeg justert oppskriften litt siden det har kommet nye smaker med Snøfrisk. Middagen er favoritt blant guttene mine, og spises like gjerne rett fra ovnen som kald. Da stivner osten, og både topp og bunn blir forvandlet til supergodt fiskepålegg. Saltkokte småpoteter smaker ekstra godt til om du serverer den varm.


Oppskriften holder til fire personer, men lag gjerne litt ekstra så får du til pålegg. Kald laks på knekkebrød smaker nydelig og er blitt en av mine restefavoritter!


Dette trenger du
800 gram laksefilet, skinnfri
Fersk spinat, mengde etter smak, eller 6-7 "puter" frossen spinat
1 boks Snøfrisk lett gressløk
1 boks Snøfrisk lett naturell, evt to bokser naturell eller to bokser gressløk
1-2 fedd hvitløk
Salt og pepper

Slik gjør du
Ha hakket spinat eller frosne spinatputer i en gryte og tilsett begge Snøfriskboksene og finhakket hvitløk. Varm opp og rør godt sammen. Skjær laksen i stykker og legg i ildfast form. Salte og pepre fisken og ha utover spinatblandingen. Sett i forvarmet ovn på 180-200 grader og la stå til den er ferdig, ca 10-15 minutter. Tiden vil avhenge av størrelsen på stykkene, men ikke la den stå så lenge at den blir tørr. Om du ønsker kan du bruke frosne fileter også, da må bare steketiden justeres. Serveres for eksempel med kokte poteter og en enkel grønn salat eller litt dampet brokkoli.

Dette innlegget er skrevet som ledd i et samarbeid med Snøfrisk. 

1 kommentar:

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.