/sponset innlegg/
Granola i skapet betyr at man har både frokost, lunsj, mellommåltid, dessert og kvelds i ett. Jeg har laget granola med kokos og mandler tidligere, men det er alltid fint å kunne variere litt. Favoritten er å servere granola med litt bær eller frukt, samt tyrkisk yoghurt.
Granola i skapet betyr at man har både frokost, lunsj, mellommåltid, dessert og kvelds i ett. Jeg har laget granola med kokos og mandler tidligere, men det er alltid fint å kunne variere litt. Favoritten er å servere granola med litt bær eller frukt, samt tyrkisk yoghurt.
Denne utgaven er heløkologisk, med varer fra Helios.
Dette trenger du
40 gram smør
2 spiseskjeer honning
3 dl økologisk havregryn
1 dl hakkede økologiske valnøtter
1 dl økologiske gresskarkjerner
1/2 dl økologiske sesamfrø
Slik gjør du
Smelt smør og honning i en stekepanne og rør i resten av ingrediensene. Bland godt sammen og stek et par minutter slik at smør og honning er godt trukket inn i det tørre. Legg alt utover et stekebrett kledd med bakepapir og bre det utover med en slikkepott. Stek i varmluft på 180 grader i 10-15 minutter. Rør i massen underveis, slik at alt blir jevnt stekt. Granolaen skal bli sprø og gyllenbrun.
Brukes på toppen av yoghurt, cottage cheese, kesam, is, hva du vil.
Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Helios.
Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Helios.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.