Sider

mandag 29. juli 2013

Mangolassi

Det er blitt tradisjon å lage mangolassi når vi er på hytta. Dette er selvsagt fordi tidspunkt for hyttekos er sammenfallende med tidspunkt for når pakistansk mango er i sesong. Og når det er mangosesong, selges den i kassevis - om man er heldig å befinne seg i nærheten av en asia-forretning. Denne gangen fikk jeg tak i mango da vi var en svipptur i hovedstaden for å hilse på et nytt familiemedlem tidligere i måneden, og jeg vet rett og slett ikke om det ennå er mulig å få tak i mango. Om det er noen som vet, er det bare å rope ut i kommentarfeltet.


Uansett, her elsker hele familien den søte, friske drikken, og uansett hvor mye jeg kjøper er det for lite.


Dette trenger du
Mango
Tyrkisk yoghurt, matyoghurt eller yoghurt naturell
Melk 
Kardemomme


Slik gjør du
Rens mangoene og legg fruktkjøttet i en blender. Bruk omtrent halvparten mango og yoghurt. Spe på med melk etter hvor tykk du ønsker konsistensen, eventuelt noen isbiter. Smak til med kardemomme - masse kardemomme. Det går også an å droppe kardemommen for en renere mangosmak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.