Sider

søndag 29. januar 2012

Chorizo og kikerter

Her er fredagens middag. Perfekt når man har dårlig tid, men likevel har lyst på noe som smaker og varmer. Vi laget det da vi kom opp på hytta og var kalde og veldig sultne. Perfekt med en øl. Gjør deg selv en tjeneste og kjøp en god pølse, det gjør stor forskjell.

Oppskriften har jeg fått fra en venninne med god smak.



Dette trenger du
Oppskriften er til fire personer, eller til to sultne og ekstra til lunsj dagen etter.
350 gram chorizo
2 bokser kikerter
1 liten gul løk
2-3 fedd hvitløk
1/2 - 1 chili
1 neve perletomater
1/2 potte koriander
Olje til steking

Slik gjør du
Knus og hakk hvitløken og ha den i en panne med litt olje. Rens og hakk løken og fres den sammen med hvitløken, ha også i chili i tynne skiver. Skjær pølsen i skiver og ha det i pannen. Tilsett tilslutt kikertene. (Om det er kikerter som ligger i lake, er det greit å helle av laken og skylle kikertene først.)
Bland litt hakket frisk koriander og fres det sammen til det er varmt. Anrett på tallerken og bland inn halve tomater. Server med litt hakket koriander på toppen.

1 kommentar:

[kjøkkentjeneste] setter veldig pris på konstruktive tilbakemeldinger, og gjerne resultat av oppskriftene jeg har lagt ut.