Dette trenger du
Rødbeter
Aprikoser
Perletomater
Hjertesalat
Chèvre
Frisk timian
Valnøtter
Olivenolje
Rødvinseddik
Rød løk
Nykvernet pepper
Honning
Slik gjør du
Kok rødbetene med skallet på. Skjær aprikosene i båter, del perletomatene i to, og hakk hjertesalaten i strimler. Chèvren skal skjæres i skiver og valnøttene skal knuses lett.
Finhakk løken og bland med olje, eddik og honning og kvern pepper over. Bland godt.
Når rødbetene er møre er de også ferdigkokt. Ha kaldt vann over slik at du klarer å skrelle dem. Skallet glir lett av når de er kokt.
Dandér alt på en tallerken, dryss over masse timian og hell over en del dressing.
Enkelt og greit og veldig godt - spesielt når rødbetene fremdeles er litt varme.
Dette var veldig, veldig godt! Vi spiste denne lune salaten som tilbehør til viltkjøttbollene dine. Fabulous!
SvarSlettMmm rødbeter er en av mine nye favoritter. Lekker oppskrift, denne må prøves!
SvarSlettSå fint at det var godt, Agnete! Det er ekstra fint når noen prøver oppskriftene og faktisk liker dem også. :)
SvarSlettSå smart med rødbeter!
SvarSlettJeg elsker kombinasjonen rødbeter og chevre så dette må jo bare være knallgodt.
SvarSlettSpennende oppskrift - jeg har tatt den med i en liten liste over blogginnlegg som har inspirert meg i uken som gikk.