tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post6283004564597920451..comments2024-03-23T18:42:40.616+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Sous vide - billigmetoden[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-56273098172461296562011-12-30T13:45:36.939+01:002011-12-30T13:45:36.939+01:00Mye lettere å kjøpe en riskoker og en PID. Holder ...Mye lettere å kjøpe en riskoker og en PID. Holder temperaturen stødig og det er ikke dyrt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-38600431793165256862011-11-23T12:21:12.120+01:002011-11-23T12:21:12.120+01:00Jeg har ikke så god erfaring med å sette gryten i ...Jeg har ikke så god erfaring med å sette gryten i stekeovnen, da er det vanskelig å holde temperaturen på et tilstrekkelig lavt nivå.[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-6156399523141979412011-11-23T00:16:33.274+01:002011-11-23T00:16:33.274+01:00Sett hele gryten i komfyren.Sett hele gryten i komfyren.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-67026008899040245252011-01-08T10:33:09.992+01:002011-01-08T10:33:09.992+01:00Til anonym.
Bruk en stor kjele med mye vann og set...Til anonym.<br />Bruk en stor kjele med mye vann og sett på en liten stekeplate.Tornoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-87840825250678375432010-08-25T15:32:36.695+02:002010-08-25T15:32:36.695+02:00Vi bruker digitalt termometer i vannet for å måle ...Vi bruker digitalt termometer i vannet for å måle temperaturen. Jeg sjekker alltid temperaturen innimellom, setter vannet tilside dersom jeg ser at temperaturen går opp, eventuelt har i litt kaldt vann, og har i mer kokende vann dersom jeg ser at temperaturen går ned. Nå har vi såpass erfaring at vi sjekker dette underveis, og det fungerer fint. Svingningene er ikke så store at det påvirker kjøttet.[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-75644071832933310862010-08-25T14:32:24.884+02:002010-08-25T14:32:24.884+02:00Spennende. Hvordan sikrer dere at vannet holder ri...Spennende. Hvordan sikrer dere at vannet holder riktig temperatur gjennom hele koketiden? Selv på 1 kommer jeg ikke under 79 grader på kokeplatene mine, og å stå og slå ovnen av og på konstant i 2,5 timer for å få en perfekt stek er ikke akkurat aktuelt...Anonymousnoreply@blogger.com