tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post5742308528555163200..comments2024-03-29T07:17:10.348+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Himmelsk vaniljekrem[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-30688632257777416312012-03-20T22:14:02.367+01:002012-03-20T22:14:02.367+01:00Har også lagt denne da det var fastelaven, og fått...Har også lagt denne da det var fastelaven, og fått ordre om å lage den på ny nå som vi skal ha vaniljekrem i kake. Takker og bukker :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-28534571146676404552012-03-20T22:14:01.807+01:002012-03-20T22:14:01.807+01:00Har også lagt denne da det var fastelaven, og fått...Har også lagt denne da det var fastelaven, og fått ordre om å lage den på ny nå som vi skal ha vaniljekrem i kake. Takker og bukker :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-5828254085071742602011-07-31T11:36:23.685+02:002011-07-31T11:36:23.685+02:00Jeg har prøvd din oppskrift i dag og kremen ble fu...Jeg har prøvd din oppskrift i dag og kremen ble fullstendig perfekt :) Tusen takk for at du deler, heretter kommer jeg alltid til å lage vaniljekrem etter denne oppskriften!Citronpikenhttp://citronpiken.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-58632338214735427902011-03-06T17:10:48.751+01:002011-03-06T17:10:48.751+01:00Dette ble riktig så god vaniljekrem! Laget for før...Dette ble riktig så god vaniljekrem! Laget for første gang i dag og blandingen måtte opp i 80 grader før den ble tjukkere. Var gøy å få til.<br /><br />Tusen takk for flott oppskrift og fristende bilde. Kremen smakte utrolig godt sammen med boller og rørt jordbær.Sirihttps://www.blogger.com/profile/15400476529125693362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-75398286044645133422011-02-07T10:15:56.878+01:002011-02-07T10:15:56.878+01:00Tusen takk for en kjempe bra oppskrift :)Tusen takk for en kjempe bra oppskrift :)Anonymousnoreply@blogger.com