tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post5547745691724312021..comments2024-03-23T18:42:40.616+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Sweet sticky rice[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-67596110626483455442012-05-30T22:47:20.377+02:002012-05-30T22:47:20.377+02:00Fikk smake sticky rice på en thairestaurant i Stav...Fikk smake sticky rice på en thairestaurant i Stavanger i går. Nydelig!Klara Evyhttps://www.blogger.com/profile/18194775466807813816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-37334205088102564002012-01-25T08:19:51.162+01:002012-01-25T08:19:51.162+01:00Takk for tips, Liza! Jeg liker å lære nye ting og ...Takk for tips, Liza! Jeg liker å lære nye ting og tar det selvsagt ikke som kritikk. :-)[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-77709013432782097092012-01-24T23:15:49.454+01:002012-01-24T23:15:49.454+01:00Hei, til sticky rice brukerman gjerne en ris type ...Hei, til sticky rice brukerman gjerne en ris type som man kaller glutious rice, man får det i en invandrerforretning:-) mener ikke å kritisere, men bare fortelle hvor man kan få tak i ingredienser <br />Eller ser det veldig godt ut:-) <br />Klem<br />LizaLizahttps://www.blogger.com/profile/01269570734574644393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-49440609961373036002012-01-23T22:20:18.214+01:002012-01-23T22:20:18.214+01:00Mmm...Har aldri tenkt på den kombinasjonen av de s...Mmm...Har aldri tenkt på den kombinasjonen av de smakene der. Men det høres (og ser) helt fantastisk ut! Denne skal jeg prøve meg på.GoodCupcakesGoodhttps://www.blogger.com/profile/03116850349156959803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-9333654290246726642012-01-23T19:37:18.245+01:002012-01-23T19:37:18.245+01:00En variant av den norske varianten med avkokt ris,...En variant av den norske varianten med avkokt ris, tyttebær og fløte.. Eller riskremen vår. :)Anonymousnoreply@blogger.com