tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post5395391865295142027..comments2024-03-23T18:42:40.616+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Vaniljeekstrakt - en oppdatering[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-24896072778257718452015-10-07T10:56:21.651+02:002015-10-07T10:56:21.651+02:00Nei, jeg tror ikke den trenger å stå i kjøleskapet...Nei, jeg tror ikke den trenger å stå i kjøleskapet. :)[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-69197821536653884372015-10-07T10:21:51.451+02:002015-10-07T10:21:51.451+02:00Må vaniljeekstrakten stå å trekke i kjøleskap? Jeg...Må vaniljeekstrakten stå å trekke i kjøleskap? Jeg har min i vanlig kjøkkenskap. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02581927260237204506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-50497667187248936722012-11-27T21:24:56.982+01:002012-11-27T21:24:56.982+01:00Ikke dumt spørsmål. :-) Jeg brukte brun rom. Ikke dumt spørsmål. :-) Jeg brukte brun rom. [kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-21567638384086042732012-11-27T19:14:46.967+01:002012-11-27T19:14:46.967+01:00Mulig dette er ett dumt spørsmål, men dere som har...Mulig dette er ett dumt spørsmål, men dere som har laget den med rom bruker dere hvit eller brun rom?~Kaja~https://www.blogger.com/profile/09351198000896346823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-51757408660186682072011-11-17T18:43:31.217+01:002011-11-17T18:43:31.217+01:00Tusen takk for svar, Bente. Nå er det jo et år sid...Tusen takk for svar, Bente. Nå er det jo et år siden jeg laget min, og erfaringen min er at den smaker og lukter sterkt av vanilje og ikke særlig rom. Så da har vi gjort de samme erfaringene.[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-62193736218646365152011-11-17T11:02:03.623+01:002011-11-17T11:02:03.623+01:00Hei
Jeg lager alltid vaniljeekstrakt med rom, jeg ...Hei<br />Jeg lager alltid vaniljeekstrakt med rom, jeg har prøvd vodka også men den blir "tynnere" på smaken.<br /><br />jeg lager så mye att den kan stå i minst 6 mnd før jeg bruker den. Da er romsmaken omtrent borte og den smaker nydelig av nesten bare vaniljeBentehttp://bakeprosjekter.blogg.no/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-44097745582046776952010-12-11T10:56:34.921+01:002010-12-11T10:56:34.921+01:00Du kan kjøpe vaniljeekstrakt fra denne linken: htt...Du kan kjøpe vaniljeekstrakt fra denne linken: http://www.janeasher.com/. Hun har butikk i Chelsea i London, men det går fint å handle på nettet hos henne. Jeg kjøper sjokoladechips som jeg har i bollene når jeg baker sjokoladeboller :-) Bare pass på å holde deg under 200,- kroner hver gang du handler.Sirinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-63914701980671494452010-10-27T16:54:26.190+02:002010-10-27T16:54:26.190+02:00Jeg har sett utenlandske matprogram hvor vanlilje-...Jeg har sett utenlandske matprogram hvor vanlilje-ekstrakt blir brukt, men har aldri sett noe som likner engang i norske butikker. Kan noen fortelle meg hvor man kan få tak i dette? Og hva er forsskjellen i smak og bruk på ekstrakt og vanlig, ekte vaniljestang?<br /><br />-ho Marit-ho Maritnoreply@blogger.com