tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post4490715320101569913..comments2024-03-23T18:42:40.616+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Hvordan koke egg[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-85285215665849870132013-01-08T11:46:25.501+01:002013-01-08T11:46:25.501+01:00Kokt egg er veldig godt! :)Kokt egg er veldig godt! :)Petterhttp://enkeltforklart.no/776/hvordan-koke-eggnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-10477273629207428572011-05-02T22:24:16.642+02:002011-05-02T22:24:16.642+02:00Jeg koker eggene akkurat som du, faktisk med stopp...Jeg koker eggene akkurat som du, faktisk med stoppeklokke! men har gjort meg den erfaringen at man må ta høyde for høydeforskjeller...vann koker ved lavere temp jo høyere oppe man er, og selv om det ikke er store forskjellene her i landet, så har det faktisk innvirkning på eggene! Nå vi er på hytta legger jeg på ca 30 sek, og når vi er nede i "byen" trekker jeg fra 30- Merkelig...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13771609193424453364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-51274623773584801412011-04-15T10:31:12.595+02:002011-04-15T10:31:12.595+02:00Og dersom du er høyt til fjells i påsken, så må du...Og dersom du er høyt til fjells i påsken, så må du beregne laaang koketid..<br />Noe med at vannet koker ved lavere temperatur jo høyere du er over havet.Mariannehttps://www.blogger.com/profile/14133976926557143826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-43902676838484253952011-04-15T01:23:32.448+02:002011-04-15T01:23:32.448+02:00Hei! Nå tenkte jeg å legge igjen litt komplimenter...Hei! Nå tenkte jeg å legge igjen litt komplimenter for fotograferingen din, og ser her at flere har gjort det! Fantastisk innbydende :o) inspirerende blogg rent matmessig og en fryd for øyet ;o)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-36223789822942045362011-04-14T18:42:10.750+02:002011-04-14T18:42:10.750+02:00Og for å tenke litt på miljøet tar man helst det v...Og for å tenke litt på miljøet tar man helst det vannet som kommer ut av springen-venter ikke til det blir varmt...- og legger eggene i mens man koker opp vannet- akkurat som du skriver :)!<br />Eggehviten (ferske) begynner å stivne allerede ved 62ºC, eldre egg ved litt lavere temperatur. Så det tar litt mer tid å koke et ferskt egg!Gretehttps://www.blogger.com/profile/11251752920324068857noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-74942611394862460552011-04-14T18:29:34.126+02:002011-04-14T18:29:34.126+02:00Uhhmm, fikk lyst på egg!
Dersom du har kjøleskapsk...Uhhmm, fikk lyst på egg!<br />Dersom du har kjøleskapskalde egg, så bruker du bare kaldt vann, og så blir koketiden den samme.(Bruker litt lenger tid på å bli oppvarmet liksom)<br />Og et tips: Dersom du vil ha hardkokte egg som skal skrelles, så ha litt salt i vannet. Eggene blir plutselig mye lettere å skrelle.Mariannehttps://www.blogger.com/profile/14133976926557143826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-74859876492227019232011-04-14T17:01:26.652+02:002011-04-14T17:01:26.652+02:00Hei Ingvild. Takk for at du minnet meg på det - je...Hei Ingvild. Takk for at du minnet meg på det - jeg oppbevarer stort sett ikke eggene i kjøleskapet, så mine er ikke kjøleskapskalde. Jeg skal sannelig endre hovedinnlegget. Takk for fint kompliment, forresten.<br />Og takk, Tina! Hyggelig at du liker bildene. :)[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-13779921834974265532011-04-14T16:21:43.993+02:002011-04-14T16:21:43.993+02:00Er eggene kjøleskapskalde når du legger de i gryta...Er eggene kjøleskapskalde når du legger de i gryta? Det har stor innvirkning på resultatet.... <br />Fin blogg!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/13514621264855552824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-84048359625183921332011-04-14T15:05:01.923+02:002011-04-14T15:05:01.923+02:00Hei!
Jeg koker og liker eggene akkurat som deg:)
...Hei!<br />Jeg koker og liker eggene akkurat som deg:)<br /><br />Må forresten kommentere de flotte bildene du tar. Kjempefint arrangert og perfekt fotografert!<br />Det gjør selvfølgelig også maten mye mer fristende enn om bildene hadde vært middelmådige...Tinahttps://www.blogger.com/profile/00894043292185775437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-37493422096585343042011-04-14T11:10:41.811+02:002011-04-14T11:10:41.811+02:00Hei.
Jeg liker best bløtkokte egg. Legger de i ko...Hei.<br /><br />Jeg liker best bløtkokte egg. Legger de i kokende vann, 6 min for små og 7 min for store egg, funker hver gang:-)<br /><br />ElisabethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-22409019931706538742011-04-14T10:23:01.097+02:002011-04-14T10:23:01.097+02:00Jeg liker slike egg du presenterer her :)
Jeg oppl...Jeg liker slike egg du presenterer her :)<br />Jeg opplever forresten en merkelig ting med eggkokeren min, den klarer ikke å koke de økologiske eggene på en skikkelig måte. Den er en slik med merker for bløtkokt, smilende og hardkokte egg. Uansett hvordan jeg stiller den inn blir ikke eggehviten helt stiv slik jeg liker den. <br />Jeg har prøvd med konvensjonelle egg og der stivner eggehviten.<br />Merkelige greier, men det er jo ikke noe problem akkurat, jeg koker i kasserolle og da stivner hviten.<br /><br />Mvh LenaAnonymousnoreply@blogger.com