tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post3476554653186861363..comments2024-03-23T18:42:40.616+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Byggrynstips[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-1082064629139576542011-03-09T10:41:25.174+01:002011-03-09T10:41:25.174+01:00utvannede byggryn er også genialt i bakst!
Rugbrød...utvannede byggryn er også genialt i bakst!<br />Rugbrød blir ekstra saftige. Spesielt hvis du koker byggryn litt først og har oppi deigen sammen med yoghurt og grov rug.<br /><br />Jeg baker hjemmelagde knekkebrød og har etterhvert lagt til Chia-frø, bygg og maltekstrakt til den orginale oppskriften.<br />Kjempesunnt og perfekt for både å bryte opp på toppen av salater og som tilbehørsbrød til supper og i stedet for flatbrød.<br /><br />Takk ellers for en suveren blogg. jeg har lagt (teoretiske)matplaner for flere uker framover takket være deg.<br />Jeg har desverre en mat-skeptisk 5.1/2 åring i hus så det begrenser seg til eksperimentering i helgene.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06383864554155570374noreply@blogger.com