tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post2352358139676678183..comments2024-03-29T07:17:10.348+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Sushi til helgen?[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-39265964742612890192013-11-13T19:34:33.880+01:002013-11-13T19:34:33.880+01:00Siden sushi selges fra ferskvaredisker, regner jeg...Siden sushi selges fra ferskvaredisker, regner jeg med at det er greit å oppbevare det i kjøleskap i 6-7 timer før det skal spises. Understreker likevel at jeg ikke har testet det ut selv noengang. [kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-31734130894830509222013-11-13T19:23:02.009+01:002013-11-13T19:23:02.009+01:00Hei, skal på jentekveld hvor vi skal lage fingerma...Hei, skal på jentekveld hvor vi skal lage fingermat på lørdag, så tenkte at jeg skulle lage litt sushi, men problemet er at jeg skal på jobb og rett til der det skal holdes. Vet du om jeg kan lage det, oppbevare det i kjøleskap i da, 6-7 timer før det spises? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08882056536821274285noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-89416887693795961252013-01-15T18:21:56.681+01:002013-01-15T18:21:56.681+01:00Fantastisk! Heretter blir jeg fast følger av din b...Fantastisk! Heretter blir jeg fast følger av din blogg.. Elsker sushi vi oxo.<br /><br />Trine -chiiliandhomeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15853889545039643044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-3324887197356405222013-01-14T09:11:03.571+01:002013-01-14T09:11:03.571+01:00Mmm. Vi lagde sushi i helgen, det er noe av det be...Mmm. Vi lagde sushi i helgen, det er noe av det beste jeg vet. HELT enig når det gjelder crabticks, det er alt som er galt med mat. Og det har da ingenting i sushi å gjøre! Vi bruker alltid vanlig krabbe, med en dykker i hus er det aldri mangelvare hos oss.Turtledesignhttps://www.blogger.com/profile/04975374849964034321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-91203640157263149222013-01-13T06:35:53.371+01:002013-01-13T06:35:53.371+01:00hei,sashimi er toppers,har i thailand bruker vi fl...hei,sashimi er toppers,har i thailand bruker vi flere fiskeslag,tunfisk,laks,pangasius,torsk,og makrell.<br />tilbehør er finrevet redikk,gulerot,salatblader,ingefær,og soyasaus,og wasabi<br />en shasmi combo box,inneholder også alaska king crab i pene biter,nam namudonhanshttps://www.blogger.com/profile/09876208808628718679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-24237966790442812332013-01-12T23:38:28.304+01:002013-01-12T23:38:28.304+01:00Jeg har aldri spist sushi, jeg skjemmes.Jeg har aldri spist sushi, jeg skjemmes.julinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-52083581807042511792013-01-11T18:05:17.978+01:002013-01-11T18:05:17.978+01:00Hei peanuts. Jeg vet ikke engang hva det er! Hehe,...Hei peanuts. Jeg vet ikke engang hva det er! Hehe, og hvertfall ikke hvor jeg får tak i det. Så noen anbefaling på det området har jeg dessverre ikke. :)<br /><br />Og selvom jeg innimellom lager skikkelig sushi, blir det nok mest latmannsversjonen du beskriver hos oss også. Det vil si sashimi med digg tilbehør. <br /><br />God helg til deg![kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-81096483086986526172013-01-11T17:58:20.267+01:002013-01-11T17:58:20.267+01:00Mmm sushi er det beste jeg vet også :) Men fordi j...Mmm sushi er det beste jeg vet også :) Men fordi jeg er lat gidder vi som oftest ikke å 'bygge' den, men spiser fisken med risen ved siden av (og vårløk, avocado, agurk og ristede sesamfrø). Så, til mitt spørsmål, så mye sushi som du sikkert lager vet du kanskje hvor jeg kan få kjøpt en god hangiri/handai/oke? Jeg har vært på utkikk i flere år men har ikke fått somlet meg til å bestille fra utlandet fordi jeg gjerne skulle ha holdt litt i den med egne hender før jeg kjøper. Men hvis du har noe å anbefale...? :)peanutsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-74869400583745571272013-01-11T16:44:19.747+01:002013-01-11T16:44:19.747+01:00Takk for info, St.Hanne! jeg ksal oppdatere i innl...Takk for info, St.Hanne! jeg ksal oppdatere i innlegget mitt. Da jeg stiftet bekjentskap med sushi-mekking for første gang var informasjonen at all fisk måtte fryses, men at Salma garanterte parasittfri fisk. [kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-12736032688136935582013-01-11T16:42:40.247+01:002013-01-11T16:42:40.247+01:00Det er riktig at fisk som skal brukes til sushi må...Det er riktig at fisk som skal brukes til sushi må en tur innom frysern først for å drepe ev. parasitter, men all norsk oppdrettslaks, ikke bare Salma, kan spises rå uten å være frosset ned først. <br /><br />Fra Matportalen:<br />Norsk oppdrettslaks som skal brukes til sushi, trenger ikke fryses først. Undersøkelser viser at denne fisken ikke inneholder levende parasitter.StHannehttps://www.blogger.com/profile/14509190788029232968noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-36812886520554010842013-01-11T16:16:12.611+01:002013-01-11T16:16:12.611+01:00Bra!
Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valg...Bra! <br /><br />Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til http://vg.no <br /><br />Er det andre som skriver en god blogg og vil ha mange nye lesere, ikke nøl med å sende en epost til meg på magnea |a| vg.no Magne D. Antonsenhttps://www.blogger.com/profile/05002182468003687974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-14494174627531040062013-01-11T15:51:38.120+01:002013-01-11T15:51:38.120+01:00Hei gult hus i svingen. Takk for fin kommentar. Og...Hei gult hus i svingen. Takk for fin kommentar. Og helt enig i at den enkle sashimien med tradisjonelt tilbehør er kjempegodt! God helg til deg også![kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-89995458271529586082013-01-11T15:44:55.829+01:002013-01-11T15:44:55.829+01:00Takk for inspirerende oppskrifter og herlig filmsn...Takk for inspirerende oppskrifter og herlig filmsnutt:) Jeg liker rå fisk godt jeg, best er sashimi med hvite og svarte sesamfrø tørristet i panne, washabi, japansk soyasaus, syltet ingefær:) Enkelt og greit og nyyyydelig:)<br />God helg:)<br />Trine:)gult hus i svingenhttps://www.blogger.com/profile/08749313526220159572noreply@blogger.com