tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post2292894469211925100..comments2024-03-23T18:42:40.616+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Phó med kylling[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-89674172103238967242012-02-16T15:30:14.793+01:002012-02-16T15:30:14.793+01:00Uhhhhmmm, det så jo bare superdigg ut! Skal prøves...Uhhhhmmm, det så jo bare superdigg ut! Skal prøves neste uke! Takk for fint innlegg.<br />Med vennlig hilsen AgneteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-62393293209222005782012-02-16T12:22:44.765+01:002012-02-16T12:22:44.765+01:00Pho er verdens beste og sunneste suppe.Spist det m...Pho er verdens beste og sunneste suppe.Spist det med god samvittighet.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-12379387671721938772012-02-16T12:03:00.318+01:002012-02-16T12:03:00.318+01:00I tillegg til oksehaler må du også ta med oksebein...I tillegg til oksehaler må du også ta med oksebein (med beinmark inni tror jeg). Det er vanskelig med ekte phos lukt men det hjelper veldig mye med ferdig phos buljong får kjøp fra hvilken som helst asiatisk butikk. Husk å skumle så du får en klar kraft. Husk spirebønner, brunnbønner (eller brunnsaus?)- den er veldig viktig -, lime, chili, biffstrimler og en tom magen. Lykke til %-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-55872880492822171592012-02-16T06:57:27.104+01:002012-02-16T06:57:27.104+01:00CNN har kåret ifjord PHO og GOI CUON(ferske vårull...CNN har kåret ifjord PHO og GOI CUON(ferske våruller)som er blandt de 50 beste retter i verden spis med god samvitighet !Van Twinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-80515440132704764102012-02-15T21:37:19.377+01:002012-02-15T21:37:19.377+01:00Nam nam!! Jeg elsker pho med biff :)Nam nam!! Jeg elsker pho med biff :)Helenehttp://matibergen.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-24419813665158929552012-02-15T21:16:13.669+01:002012-02-15T21:16:13.669+01:00Hei Lui. I alle de vietnamesiske kokebøkene mine s...Hei Lui. I alle de vietnamesiske kokebøkene mine står det at det kun er når man lager pho bo, det vil si pho med oksekjøtt at kanel og stjerneanis og nellik skal være med. Dette bekreftet også kokken til vennene våre som bor i Vietnam. Jeg gleder meg til å lage det - har kjøpt inn oksehaler for anledningen - men det er sikkert også flere måter å gjøre dette på. :-)[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-7972280592226674512012-02-15T21:02:06.224+01:002012-02-15T21:02:06.224+01:00kraften skal koke sammen med en del kryddere som s...kraften skal koke sammen med en del kryddere som stjerneanis, kanel, nellikspiker, ingefær og løk! ellers får man ikke den kjente/gode aromatiske duften og smaken av ekte pho!luinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-28957584725247417062012-02-15T19:58:25.951+01:002012-02-15T19:58:25.951+01:00I dont like pho, I love pho.I dont like pho, I love pho.Thonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-82840301075295376842012-02-15T19:56:59.704+01:002012-02-15T19:56:59.704+01:00I love pho, heheI love pho, heheAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-73855413014591999152012-02-15T18:29:59.174+01:002012-02-15T18:29:59.174+01:00Tusen takk, Magne!
@Duyen: Takk takk. Hele famili...Tusen takk, Magne!<br /><br />@Duyen: Takk takk. Hele familien elsker phó, inkludert alle de tre guttene mine på åtte, ti og tolv år. Supermat! Kunne spist det hver dag!<br /><br />@Storjord: Om du hadde lest innlegget mitt, hadde du sett at jeg nettopp fokuserer på skikkelig kraft. :-) Og jeg er dessuten helt enig - ingenting slår den ordentlige kraften![kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-17284211573020510322012-02-15T17:55:12.992+01:002012-02-15T17:55:12.992+01:00Om du ønsker den skikkelig god så kok kraft av bei...Om du ønsker den skikkelig god så kok kraft av bein, ikke bruk posekraft.....laget skikkelig er dette en av verdens beste supper.....:DStorjordhttps://www.blogger.com/profile/06474424125484756299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-8372843370528525682012-02-15T17:22:07.953+01:002012-02-15T17:22:07.953+01:00Så kult at du blogger om dette :) dette er absolut...Så kult at du blogger om dette :) dette er absolutt min favorittrett!:) er selvfølgelig fra Vietnam selv da.Duyenhttp://www.duyen.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-72888908779747861432012-02-15T17:00:09.625+01:002012-02-15T17:00:09.625+01:00Bra blogg!
Det er Magne fra VG her. I dag har je...Bra blogg! <br /><br />Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvgMagne D. Antonsenhttps://www.blogger.com/profile/05002182468003687974noreply@blogger.com