tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post2090641630593233525..comments2024-03-23T18:42:40.616+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Leskende i varmen[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-8654281896577286292010-07-11T21:49:10.547+02:002010-07-11T21:49:10.547+02:00Hm, det var synd. Jeg lot det ikke ligge lenge - i...Hm, det var synd. Jeg lot det ikke ligge lenge - innbiller meg at det blir bittert da. Mulig du ville like det bedre med litt sukker også. <br />Men jeg har lest at det finnes mange, mange ulike myntesorter - og denne er nesten tyggegummiaktig på smak. Sikker på at det er peppermynte og ikke bare mynte? Hvis det er mynte er det veldig godt i tzatziki, blant annet.[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-11732413292409222912010-07-11T21:07:38.345+02:002010-07-11T21:07:38.345+02:00Hmmm, jeg gjorde et ærlig forsøk, men det smakte e...Hmmm, jeg gjorde et ærlig forsøk, men det smakte egentlig ikke noe godt synes jeg. Hvor lenge skal de ligge og trekke?ABEhttps://www.blogger.com/profile/15684555229050531898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-47927280707063387652010-07-10T22:53:04.424+02:002010-07-10T22:53:04.424+02:00Takk for tipset. Det skal jeg jammen meg gjøre imo...Takk for tipset. Det skal jeg jammen meg gjøre imorgen jeg også. Det bugner nemlig over i blomsterbedet.ABEhttps://www.blogger.com/profile/15684555229050531898noreply@blogger.com