tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post8588351824377276362..comments2024-03-29T07:17:10.348+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Risgrøt på lørdager[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-27483302323785362602010-12-18T16:10:52.854+01:002010-12-18T16:10:52.854+01:00Jeg som alltid har rørt som en idiot og måtte pass...Jeg som alltid har rørt som en idiot og måtte passe på som en hauk for å unngå at det koker over eller svir seg. Dette blir bra :)Jan-Thomashttp://Greenlinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-43886518227667400332010-11-06T21:08:20.995+01:002010-11-06T21:08:20.995+01:00Godt tips.
Jeg pleier å ha grøten i ovnen på 50 gr...Godt tips.<br />Jeg pleier å ha grøten i ovnen på 50 grader så står den der helt til det passer oss å spise den senere på dagen! Enkelt å greit. Glad jeg kan gjøre andre ting i mens i stedet for å røre og passe på at den ikke svir seg! ;)Fargebarnhttps://www.blogger.com/profile/06414992693704813550noreply@blogger.com