tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post8194811787133562077..comments2024-03-29T07:17:10.348+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Eggerøre[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-58703702684286781112012-06-22T12:15:32.331+02:002012-06-22T12:15:32.331+02:00Jeg har også lært å bruke vann eller fløte i egger...Jeg har også lært å bruke vann eller fløte i eggerøre, og at med mjølk blir den grå. Akkurat som Klara Evy sa ,-)karnahttps://www.blogger.com/profile/06348026075061859673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-36869488944358231192012-06-20T09:49:46.419+02:002012-06-20T09:49:46.419+02:00Jeg spiser også eggerøre ofte. Genial, enkel og go...Jeg spiser også eggerøre ofte. Genial, enkel og god mat.Elinhttp://elinlarsen.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-78636536253906960102012-06-15T19:47:13.480+02:002012-06-15T19:47:13.480+02:00Min mor har lært meg det samme og hennes grunn er ...Min mor har lært meg det samme og hennes grunn er at det svir seg lettere i pannen med melk enn med vann og fløte. Det syntes jeg hørtes fornuftig ut, det er jo mindre fett i melk enn i fløte. Det med fargen høres jo også riktig ut.. Ellers var jo creme fraiche en riktig god ide. Ser og høres fristende ut.<br />Katrine.Katrinehttps://www.blogger.com/profile/06996707429388760336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-54797753435901939232012-06-12T09:28:21.512+02:002012-06-12T09:28:21.512+02:00Hei Klara Evy! Tusen takk for nyttig info! Bare fo...Hei Klara Evy! Tusen takk for nyttig info! Bare for utseendets skyld, altså. :-)[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-73567525858396167382012-06-11T22:39:33.956+02:002012-06-11T22:39:33.956+02:00Nå skal jeg fortelle deg hvorfor man ikke skal bru...Nå skal jeg fortelle deg hvorfor man ikke skal bruke melk i eggerøren: Den blir litt grålig på fargen av melk, og ser ikke så fristende ut. Rett og slett. <br />Neste gang jeg skal lage eggerøre skal jeg jammen prøve créme fraiche. Takk for det tipset!Klara Evyhttps://www.blogger.com/profile/18194775466807813816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-16828807148518588862012-06-11T19:25:25.568+02:002012-06-11T19:25:25.568+02:00Å det såg godt ut:-)Eg har også fått mine egne høn...Å det såg godt ut:-)Eg har også fått mine egne høner nå og fråtser i ferske egg hver dag,så det blir mykje eggerøre og omelett her og ja:-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04602369173735171145noreply@blogger.com