tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post6726226911397553302..comments2024-03-29T07:17:10.348+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Eltefritt brød med hvitløk og rosmarin[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-30358061959177434772016-10-28T09:26:50.004+02:002016-10-28T09:26:50.004+02:00Det er bare å prøve seg frem med grovere meltyper,...Det er bare å prøve seg frem med grovere meltyper, men jo mindre hvetemel, desto vanskeligere er det å få det til å heve skikkelig - er min erfaring. Men jeg har også grovere typer i bloggen. :)[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-63666926082271917102016-10-28T08:43:42.095+02:002016-10-28T08:43:42.095+02:00Kan jeg bruke tre ulike grove meltyper?Kan jeg bruke tre ulike grove meltyper?Petter Hæglandhttps://www.blogger.com/profile/06594619342583684565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-20328709754418731792015-10-09T15:16:03.189+02:002015-10-09T15:16:03.189+02:00Jeg bruker kaldt vann. Jeg bruker kaldt vann. [kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-6413996277000902872015-10-09T15:00:46.850+02:002015-10-09T15:00:46.850+02:00Bruker du kaldt eller lunket vann?Bruker du kaldt eller lunket vann?Anonymousnoreply@blogger.com