tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post5467993940131710644..comments2024-03-19T03:12:36.696+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Fin helg på hytta og litt om and til middag[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-78058699157943501302013-11-14T11:29:44.092+01:002013-11-14T11:29:44.092+01:00Hei Hilde. Jeg har ingen erfaringer med induksjons...Hei Hilde. Jeg har ingen erfaringer med induksjonstopp, dessverre, så det er litt vanskelig å svare. Jeg foreslår at du tester ut, det verste som kan skje er at det blir litt for mye stekt. Ofte er det egen erfaring som gjør at man kommer frem til metoder som fungerer fint. <br /><br />Lykke til, og skriv gjerne her når du har prøvd det. [kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-50338410864481467052013-11-14T10:50:13.136+01:002013-11-14T10:50:13.136+01:00Hei!
Når det gjelder steking av andebryst lurer j...Hei! <br />Når det gjelder steking av andebryst lurer jeg på følgende: Hvis man har induksjonstopp og setter på fullt blir pannen skikkelig varm veldig mye fortere enn hvis man har vanlig koketopp. Vil du likevel anbefale å følge metoden du skisserer i oppskriften ("stek i noen minutter til pannen er skikkelig varm...")? <br />På forhånd takk!<br />Hilsen HildeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10564381898396929784noreply@blogger.com