tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post5442815234865676862..comments2024-03-23T18:42:40.616+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Risotto med høstens kantareller[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-32543191919365229982012-08-28T22:54:09.460+02:002012-08-28T22:54:09.460+02:00Hei Ingun. Jeg har ikke vært borti noe tilsvarende...Hei Ingun. Jeg har ikke vært borti noe tilsvarende. Jeg kommer heller ikke på - sånn på stående fot - hva slags krydder det kan være snakk om. [kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-53021819905273127722012-08-28T22:49:24.977+02:002012-08-28T22:49:24.977+02:00Ser godt ut. Har plukket flotte kantareller vi ogs...Ser godt ut. Har plukket flotte kantareller vi også, det gjør jo enhver rett til et festmåltid. salige lavendelhttps://www.blogger.com/profile/16948492882598862123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-86477586202540417372012-08-28T21:45:08.861+02:002012-08-28T21:45:08.861+02:00Hei
Kjøpte meg noe kantarell i dag, skal sannelig ...Hei<br />Kjøpte meg noe kantarell i dag, skal sannelig prøve...<br />Så et helt annet spørsmål: Var ute en kveld og fikk ost med mer, deriblandt blåbærsyltetøy med krydder. Veldig godt til ost, men fikk ikke tak i hva det var slags krydder. Har du vært borti noe slikt, evt hva slags krydder passer til blåbær?Ingunnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-70626531542927175752012-08-28T15:26:08.406+02:002012-08-28T15:26:08.406+02:00Ble faktisk så inspirert at nå blir det risotto me...Ble faktisk så inspirert at nå blir det risotto med kantareller til middag! God middag. Heia risotto og kantareller!Turtledesignhttps://www.blogger.com/profile/04975374849964034321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-14518523781892070432012-08-28T14:45:00.454+02:002012-08-28T14:45:00.454+02:00Takk for tips begge to. Får teste ut litt ulike ti...Takk for tips begge to. Får teste ut litt ulike ting, ser jeg. :-) Heia kantarell![kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-37936451692465452172012-08-28T14:43:13.288+02:002012-08-28T14:43:13.288+02:00Mmmmm.... Vi kom over en diger klynge med kantarel...Mmmmm.... Vi kom over en diger klynge med kantareller på fredag, og det blir nok litt risotto med noen av de. Jeg pleier å steke soppen på egen hånd litt først, tilsette halvparten når vinen har kokt inn, og resten etter at siste øsen med kraft har kokt inn. Da får du både den gode kantarellsmaken godt trukket ut i risottoen, og noen med litt friskere konsistens. Turtledesignhttps://www.blogger.com/profile/04975374849964034321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-21707881328617570272012-08-28T14:28:31.102+02:002012-08-28T14:28:31.102+02:00Risotto er superdigg. Men når jeg bruker fersk sop...Risotto er superdigg. Men når jeg bruker fersk sopp så foretrekker jeg å steke disse for seg å tilsette de helt til slutt rett før servering. Om jeg har tørket sopp så har jeg de i helt fra starten av. <br /><br />heia risotto. ;-)Espenhttp://heiamat.nonoreply@blogger.com