tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post5155749131407104588..comments2024-03-23T18:42:40.616+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Hvit pizza med mozzarella og bacon[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-61382900050280446172023-12-27T20:39:07.411+01:002023-12-27T20:39:07.411+01:00Min variant er som følger:
Pizzadeigen er grei nok...Min variant er som følger:<br />Pizzadeigen er grei nok, men fyllet er annerledes. <br />Et beger lettrømme eller Creme fraîche<br />2 fedd hakket hvitløk<br />Sjampinjong 5-7, del hver i 8 om de er store<br />Bacon, ca 6 stk<br />En neve med mandler eller hasselnøtter. <br />Salt og nykvernet pepper<br />Baby spinat<br />En spiseskje smør<br />8-10 dadler<br />6-8 soltørkede tomater<br /><br />Stek bacon slik at det er sprøtt og legg på en tallerken når det er ferdig. <br />Ta hakkede nøtter og sjampinjong i pannen ca 6-7 min. sammen med smøret og salt/pepper. <br />Del de soltørkede tomatene i mindre biter og legg de i pannen og ta av varmen. <br /><br />Bland de finhakkete hvitløksfedd med rømme/Creme fraîche og litt salt/pepper. <br /><br />Pizzastein har jeg lagt i steikeovnen og varmet opp til 280 grader. <br />Når ovnen er varm ta ut steinen og legg på pizzadeigen som skal være tynn. Smør ut ferdigblandet rømme/Creme fraîche på deigen. Del opp bacon i småbiter og fordel sammen med dadler som hver deles i 4. Riv mozzarella (eller cheddar) ost over hele pizzaen, deretter baby spinat. <br />Steik i 10min., ta ut og ha på så mye baby spinat du ønsker. <br /><br />Sturle Forgaardnoreply@blogger.com