tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post4246205894412603650..comments2024-03-23T18:42:40.616+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Lussekatter[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-66679783452716917362011-12-14T10:36:16.936+01:002011-12-14T10:36:16.936+01:00Helt enig, Mari! Safran gir en utrolig fin smaksny...Helt enig, Mari! Safran gir en utrolig fin smaksnyanse som jeg elsker og forbinder med jul. (Gurkemeie, som mange bruker som fargetilsetning, har ingenting i søt gjærbakst å gjøre - synes jeg da.)[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-82218285543881960332011-12-14T10:33:45.066+01:002011-12-14T10:33:45.066+01:00Genialt å blande ut safranen i melken (at ikke jeg...Genialt å blande ut safranen i melken (at ikke jeg kom på det!). Kjenner jeg blir litt irritert når folk ikke bruker safran i lussekattene, for å si det cheesy så gir det en "magisk" smak.Marihttp://vegetarbloggen.wordpress.comnoreply@blogger.com