tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post277751072998550387..comments2024-03-29T07:17:10.348+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Pasta med reker[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-64342345038126264152012-03-18T15:11:14.807+01:002012-03-18T15:11:14.807+01:00Wow! Første gangen jeg besøkte bloggen din og jeg ...Wow! Første gangen jeg besøkte bloggen din og jeg ELSKER bildene dine. Som student trenger jeg mat-inspirasjon og bloggen din blir definitivt å følge.Ina Susanne Karlsenhttps://www.blogger.com/profile/05786999166771070001noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-80842205291214196052012-03-12T06:19:27.117+01:002012-03-12T06:19:27.117+01:00Jeg oppholder meg største delen av vinteren i sørø...Jeg oppholder meg største delen av vinteren i sørøst-Asia. Der lever alt av sjødyr i varmt vann og smaken blir deretter. Nå har jeg nettopp kommet hjem igjen og da spises det stort sett ikke annet enn reker i de første 14 dagene. Både til frokost, lunch og middag. Norske reker gjør dermed hjemmkomsten til mere enn en ordinær hjemmkomst!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-7368188574370077172012-03-11T11:46:13.675+01:002012-03-11T11:46:13.675+01:00Da er det igrunn fint å tenke på at vi ikke fisker...Da er det igrunn fint å tenke på at vi ikke fisker opp alle rekene som finnes hver vinter. ;-)[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-64249581002074143792012-03-11T00:40:40.395+01:002012-03-11T00:40:40.395+01:00Mulig jeg er en noob her,men hvis de kun er brukba...Mulig jeg er en noob her,men hvis de kun er brukbare når de er fulle av rogn og vi kun spiser dem om vintern når de er fulle av rogn da er vel vi snart de siste som noen gang spiser reker da siden de ikke får reprodusert ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-49896968291950386732012-03-10T14:38:05.093+01:002012-03-10T14:38:05.093+01:00Nå fikk jeg utrolig lyst på en skalddyrkveld. Synd...Nå fikk jeg utrolig lyst på en skalddyrkveld. Synd de fleste butikkene i nærheten av meg ikke selger ferske reker. Men jeg tror kanskje jeg skal ta opp ett par krabber av fryseren :) <br /><br />Pasta med reker skal helt klart prøves :)En Gylden Middelveihttps://www.blogger.com/profile/04420725811999973890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-78931723917747900112012-03-09T08:13:43.264+01:002012-03-09T08:13:43.264+01:00Tusen takk for fine kommentarer. Det er noe med de...Tusen takk for fine kommentarer. Det er noe med det å sitte på terrassen eller brygga å spise reker om sommeren, jeg er enig i det. Men det er jo nå de er best! :-)[kjøkkentjeneste]https://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-91119011759623480702012-03-09T08:03:50.388+01:002012-03-09T08:03:50.388+01:00Utrolig lekre bilder!! Ja, helt eig i at rekene er...Utrolig lekre bilder!! Ja, helt eig i at rekene er best på vinterhalvåret. Men det er liksom noe med å kunne sitte ute på terrassen og spise reker...det er ikke fullt så hyggelig på vinteren, hehe.salige lavendelhttps://www.blogger.com/profile/16948492882598862123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-57263864553512113292012-03-09T07:28:05.476+01:002012-03-09T07:28:05.476+01:00Så perfekt...Jeg satt akkurat og tenkte på hva jeg...Så perfekt...Jeg satt akkurat og tenkte på hva jeg skulle gjøre med restene av de ferske reken vi hadde i går, og der ordnet du opp. Rekene er fantastiske nå, likevel glemmer jeg ofte å kjøpe reker om vinteren/våren. Takk for godt middagsforslag!Reminiscencehttps://www.blogger.com/profile/03562765433845996938noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-89535419396970135132012-03-08T23:04:32.551+01:002012-03-08T23:04:32.551+01:00Takk for tipset, det må prøves ut!Takk for tipset, det må prøves ut!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-59601760097317596312012-03-08T20:07:14.346+01:002012-03-08T20:07:14.346+01:00Det meste av skalldyr er vel best nå. Slår også et...Det meste av skalldyr er vel best nå. Slår også et slag for den naturelle varianten. Mye kan likevel brukes. Chili eller paprika er ekselente til reker.Kjetil Eivind Øvrebø Hamrehttps://www.blogger.com/profile/07572974576722236836noreply@blogger.com