tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post2728365872978492696..comments2024-03-23T18:42:40.616+01:00Comments on [kjøkkentjeneste]: Fiskegrateng til hverdags[kjøkkentjeneste]http://www.blogger.com/profile/12662521443720439453noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-13484277260174407742010-08-31T22:00:12.012+02:002010-08-31T22:00:12.012+02:00Fiskegrateng er nydelig, et lite tips er å piske e...Fiskegrateng er nydelig, et lite tips er å piske et par eggehviter ekstra og bre over formen før man stør rasp over, det gir en mer fluffy topp :) Plommene som blir til overs rører jeg enten inn i sausen, eller sparer dem til dagen etter til bruk i f.eks bearnaise saus eller pasta carbonara (hvor man da ikke har bruk for eggehviter).peanutsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-6539542167285630712010-08-31T09:29:17.028+02:002010-08-31T09:29:17.028+02:00Tusen takk for svaret ditt og tusen takk for at du...Tusen takk for svaret ditt og tusen takk for at du har laget denne bloggen. Hææærlig!!!. Her blir jeg:))<br /><br />Elin:)White Heart Linehttps://www.blogger.com/profile/17132233517983021340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-71751594062898001522010-08-30T19:45:16.438+02:002010-08-30T19:45:16.438+02:00Fiskegrateng er noe av det vi spiser aller mest he...Fiskegrateng er noe av det vi spiser aller mest her i huset. Men jeg orker aldri å piske eggehviten stiv, synes ikke det har noe å si på sluttresultatet. Ellers går det på slump, og jeg bruker bare å ha den i ovnen i omtrent en halvtime :)<br />Noen tips til tilbehør?<br />Her er jeg kjedelig og velger løksmør og revne gulrøtter.Ullahttps://www.blogger.com/profile/17442558793593709583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072210510807972128.post-45823328392516509112010-08-30T19:29:43.962+02:002010-08-30T19:29:43.962+02:00I likhet med deg slår jeg også gjerne et slag for ...I likhet med deg slår jeg også gjerne et slag for hverdagsmaten. Dette er virkelig snaddemat for både store og små, og tar som du sier ikke så veldig lang tid siden en jo kan få unna andre oppgaver mens maten koser seg i ovnen. <br /><br />Ha en fin hveld!<br /><br />Trine ;)Trine ;)https://www.blogger.com/profile/00447175625566284470noreply@blogger.com